Бойко Борисов, очаквано, даде протяжна пресконференция, на която обясни как

...
Бойко Борисов, очаквано, даде протяжна пресконференция, на която обясни как
Коментари Харесай

Борисов: Всеки ден ми се обаждат от Европа и питат „Бойко, какво става?“


Бойко Борисов, предстоящо, даде протяжна конференция, на която изясни по какъв начин всички хвърлят страната в безпорядък, единствено ГЕРБ поставят „ ред в хаоса “. Каза още, че всеки ден му се обаждали сътрудници от Европа и го питали „ Бойко, какво става в България “. Той живота си дал, с цел да направи страната постоянна и просперираща, а в този момент вичко било безпорядък. Дори Дани Митов, с неговия съвършен британски, не може да им изясни, сподели още водачът на ГЕРБ.

Той удостовери, че партията му ще върне мандата за държавно управление, щом го получи от президента. Отново излъчения за министър председател ще е Даниел Митов. Той щял да показа и състав на държавно управление, с цел да „ могат хората да сравнят “.

Борисов още веднъж изреди триумфите на ръководството на ГЕРБ. Заяви, че се е справил с коронавирус рецесията, а България е станала водач на Балканите и уважавана страна.

" Ще пристигна ден, когато положителното и здравият разсъдък ще надделее над ината и омразата ", провидя бъдещето Бойко Борисов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР