Бойко Борисов коментира българската следа във взрива на Кримския мост.

...
Бойко Борисов коментира българската следа във взрива на Кримския мост.
Коментари Харесай

Борисов коментира българската следа във взрива на Кримския мост

Бойко Борисов разяснява българската диря във гърмежа на Кримския мост. Според Кремъл камионът бомба е тръгнал от Бургас, където се е качил на ферибот.

„ Този камион се е движил през пет страни, маса време. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде ”, е мнението на водача на ГЕРБ.

 Според него по време на война всеки гледа да изхвърли напрежението на открито.

  " Аз на мястото на съветските служби по-скоро ще ми е забавно къде е претрупан камионът и каква е повода за гърмежа. Това е значимото ", заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Стара Загора.

" Машините са пипани 100%. Аз се надявам ЦИК да ме опровергае и да решат да отидат и да видят софтуера. Само това не позволиха, с цел да можем да проверим какъв брой е прецизен изборът. 70 000 души да отидат до урните, с цел да натиснат просто копчето " не за никого "

" Тези резултати от изборите би трябвало да накарат всички, както ние сме се смирили, да се смирят и те ", добави той.

" Хората към този момент са изтощени, уплашени. Войната в Украйна става все по-страшна. Ние се нуждаем освен от държавно управление и парламент. Затова предложихме неутрални хора ", добави още Бойко Борисов.

 Относно идното сформиране на държавно управление господин Борисов посочи, че не е нужно да се играят игри в случай, че във всички градове спечелили са ГЕРБ.

" Ние сме спечелили изборите и предлагаме да има държавно управление, а те имат право на избор ", добави още той. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР