Боян Бориклечката е голям български патриот и националист. Той е

...
Боян Бориклечката е голям български патриот и националист. Той е
Коментари Харесай

Големите геройства на Боян Бориклечката

Боян Бориклечката е огромен български родолюбец и националист. Той е самоуверен и смел – не се бои от гейове и може да ги атакува, когато си изиска. Прозвището си „ Бориклечката “ получи, тъй като един път счупи съчка за зъби на две. С голи ръце! И без непозната помощ! Голяма работа е, споделям ви! Той е същински воин!

Боян Бориклечката не знае боязън. Една вечер, с цел да потвърди своята храброст и геройство, той нахълта в гей-клуб и го изпотроши. Само един същинският воин може да се прави на мъж пред гейове. За благополучие в оня миг в клуба нямало нито една лесбийка. В противоположен случай щяхте да видите какво значи „ женски пердах “.

Боян Бориклечката елементарно изпотроши този клуб. Направи мебелите на тресчици. Добре, че не бяха от дърво, а от на ниска цена ПДЧ. Иначе можеше да си счупи някой нокът. Което също може да се брои за мъжество, тъй като, всеки знае, строшен нокът доста боли...

На идващия ден, с цел да си напомни тръпката и да си подхрани мъжествеността, Боян Бориклечката нахълта в една забавачка, разля млякото на 6-годишно момиченце и счупи моливите на един 4-годишен бандит. А на един, който беше навършил 7 години, му отхапа от кроасана. От страната на шоколада!

Подвизите на Боян Бориклечката не свършиха с това мъжество. След това той видя на улицата един служител на реда. Започна да го назовава с обидни думи – викам му, рита го и даже скача върху него. Полицаят не помръдна – толкоз беше респектиран. След като свърши с този героизъм, Боян Бориклечката си потегли, а служителят на реда даже не помръдна. Беше от тези, легналите служители на реда.

На идващия ден нашият воин имаше присъединяване в една телевизия. Докато вървеше натам, срещна една майка с едно сладко малко момиченце, което имаше наглостта да яде сладолед. Боян без боязън взе сладоледа на детето, когато майката не гледаше де, тъй като е същински мъж и малко се бои от жени… За да се почувства още по-мъжествен, той изрита и едно куче. Чихуахуа, бейби, джудже, с недостиг на растежен хормон…

Такъв си беше Боян Бориклечката – воин и огромен мъж! Не го беше боязън нито от дете със сладолед, нито от хора с противоположна ориентировка, нито от баба с бастун, само че единствено в случай че е бял. Да, той доста обича да оказва помощ на остарели хора да пресичат… автомагистралата.

Мъжествените действия на Боян Бориклечката нямат чет – един път спука гумите на една инвалидна количка. Естествено – незабавно героичен хукна да бяга, тъй като оня можеше да се ядоса и да го подгони. Друг път доста самоуверено отмъкна ченето на един дядо, до момента в който дядото спеше... А един път даже съумя да разплаче жена в цикъл!

Боян Боримечката не трепва и против доста по-силен съперник от него. По време на предизборната си обиколка в едно село видя една крава. Реши да се поддържа с прясно мляко, хвана кравата за рогата, повали я и изпи всичкото мляко. Не я пусна даже когато видя един селяндур с гега да тича към него и да крещи: „ Ей, ненормалник, остави ми бика, бе! ”

Тези геройства са дребни за храбрец като Боян Бориклечката. Той има един главен зложелател, който е най-съществен за него. Боян няма желание да спре неравната си битка с гейовете. Той е хладнокръвен! Ще води тази война до край! Докато не изчезне и последният гей, по този начин ще останем без артисти, телевизионни водещи и Парламент.

 

Автор: Калинка Тодорова,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР