Ботев (Враца) и Хебър (Пазарджик) дават началото на 26-ия кръг

...
Ботев (Враца) и Хебър (Пазарджик) дават началото на 26-ия кръг
Коментари Харесай

Ботев и Хебър в ключова среща помежду им

Ботев (Враца) и Хебър (Пазарджик) дават началото на 26-ия кръг в efbet Лига със конфликт между тях. Срещата стадион " Христо Ботев " стартира в 17:30 часа.

Успех за врачани през днешния ден ще резервира възможностите им за десетото място, което все още е заемано от Ботев (Пловдив). Също по този начин три точки за северозападняците на процедура ще ги направи недостижими от последните два тима в таблицата.
 Дани Моралес подал оставка, шефовете на Ботев (Враца) не са я приели
Дани Моралес подал оставка, шефовете на Ботев (Враца) не са я приели

Ръководството счита, че той може да изведе отбора до удобна позиция

В последния кръг и двата тима позволиха проваляне против тим от първата шестица. Ботев обаче позволи тежко проваляне с 1:8 от Лудогорец в Разград, като остава със единствено точка от последните три мача.

Хебър пък позволи минимално проваляне в семейството си на Черно море. Това бе и дебют за Любослав Пенев отпред на клуба. С " Ел Голеадор " отпред пазарджиклии се чака да са малко по-уверени в дейностите си и най-много тябва да наподобяват по-добре в своите отбранителни дейности.
 Важна информация за почитателите на Хебър (Пазарджик)
Важна информация за почитателите на Хебър (Пазарджик)

Тимът гостува на отбора на Ботев (Враца) този четвъртък

Добрата вест за Пенев е обвързвана със завръщането на Роберт Мазан, който изтърпя наказване от една среща. От началото на седмицата тренировки с тима възобнови Арсенио Валпорт, само че той към момента е надалеч от нужната кондиционна форма.

Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес още веднъж ще може да разчита на своя голмайстор Браян Переа, който се завръща след наказване. Извън строя към момента е бранителят Меси Биатомусока, защото неготовото неявяване е за два мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР