Ботев Пловдив става официален партньор на Сдружение „Спри рака”, съобщиха

...
Ботев Пловдив става официален партньор на Сдружение „Спри рака”, съобщиха
Коментари Харесай

Ботев Пловдив стана официален партньор на Сдружение Спри рака

Ботев Пловдив става формален сътрудник на Сдружение „ Спри рака”, оповестиха от клуба.

В Пловдив Сдружението провежда за шеста поредна година събитие "Спри рака ". Целта му е да разпространява дейния метод на живот и физическа интензивност, както и да провежда осведомителни срещи за миналите през диагнозата рак и техните фамилии.

"Сдружението провежда и други събития с тази идея. Основните цели на сдружението са да възпитават емпатия и да предизвикват гражданската ангажираност; да основават годишна традиция за осъществяване на всевъзможни събития за: поощряване на деен метод на живот, осъзнато наслаждение и наслада от придвижването и неговото голямо значение за оздравяване; за набиране на средства за подкрепяне на клиниките,лекуващи пациенти с онкологични проблеми,както и осведомителна поддръжка за фамилиите им.

Ботев споделя полезностите на организацията и ще поддържа бъдещите действия и събития. Ще разгласяваме нашите взаимни събития навреме.

В общество, където всички са подготвени да поддържат, оказват помощ и работят за здравето на хората, диагнозата рак не е присъда.

Ние имаме вяра, че дружно можем да победим рака ", се споделя в изказването на Ботев Пловдив, оповестено на формалния уебсайт на "жълто-черните ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР