Ботев (Пловдив) излезе на собствения си сайт с официална декларация,

...
Ботев (Пловдив) излезе на собствения си сайт с официална декларация,
Коментари Харесай

Ботев Пловдив заплаши родна медия със съд

Ботев (Пловдив) излезе на личния си уебсайт с публична декларация, в която заплаши българските медии със съд, в случай че в тях се появяват подправени вести за „ канарчетата “. Повод за на управата на гнева на „ жълто-черните “ е днешна обява във в. „ Тема Спорт “, в която се твърди, че Антон Зингаревич няма да стане притежател на клуба, а ще бъде само спонсор.

Официалната декларация на Ботев Пловдив:

В днешния ден ТЕМА СПОРТ разгласява публикация с измислена информация, която беше преписана от няколко уеб страницата, в която се показва, че господин Антон Зингаревич няма да придобие акциите на ПФК Ботев Пловдив и вместо това той ще работи като „ спонсор “ на Клуба.

От Клуба бихме желали да отречем публично оповестената вест и бихме желали да настояваме, както беше декларирано от изпълнителния шеф на Клуба Даниел Серехидо на конференцията предходната седмица, че завършването на договорката ще се направи през идващите дни.

Информацията, оповестена тази заран, е безусловно измислена с незнайна цел, несъмнено несвързана с формалните източници на КЛУБА и демонстрира безспорна липса на професионализъм, нравственос и съгласно нас е засегнатост за специалността на публицистите.

От Ботев не сме тук, с цел да отхвърляме подправени вести, само че заради обстоятелството, че в последно време доста от тях са оповестени и преписани от разнообразни медии, вършим това за финален път. Отсега нататък ПФК Ботев ще предприеме правни дейности против създателите и издателите на тези подправени вести.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР