Босът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав

...
Босът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Пенев и Бербатов не стават за БФС

Босът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов разяснява пред bTV проблемите в ръководството на футболната централа и държанието на вицепрезидента Йордан Лечков, който оспорва вписването на краткотрайния необут на БФС Михаил Касабов.
„ Според решението, което взехме на последния Изпълком, краткотрайно изпълняващ длъжността е Михаил Касабов. Йордан Лечков също беше от тези, които взеха решението. Всички се подписаха, само че в случай че той не се е подписал, това приказва неприятно за него. Решихме единомислещо настоящето управление да си подаде оставката, откакто Борислав Михайлов подаде своята. Не знам за какво Йордан Лечков прави по този начин, че да изостря ситуацията. Има стенограма. За да я видите, може да ви спомага Михаил Касабов. Мога да кажа, че Лечков не споделя истината “, разгласи Венци Стефанов.
„ Йордан Лечков не е индивидът, който ще дефинира ориста на хората в БФС. Не знаех, че е туристическа компания и че се грижи за пътуването и хотелите. Той е избран да дава отговор за националния тим и да оказва помощ със препоръки. Виждате обаче каква е обстановката там. Емил Костадинов дава отговор за юношеските гарнитури и младежкия народен тим там има прогрес. Тези момчета от младежкия народен тим, които разрушиха Полша с 3:0, бяха събрани от Ангел Стойков преди шест години. Запомнете това име. Те са негови чеда. Сегашния му тим (U19) също стигна до елитните квалификации. Сега са в Турция и Емил Костадинов е компактно до тима. Проблемът при нас е, че развиваме качествени деца, които се развиват на равнище до 21 години, само че по-късно се къса връзката. Защото не им се дава късмет да играят в тимовете, а се взимат чужденци. “

„ След оставката на Борислав Михайлов започнаха да се пораждат порочни практики: „ Аз желая, той желае, различен желае да стане президент на БФС. “ Много претенденти се появиха. Сигурно са 99. Няма да се изненадам, в случай че Йоло Денев се кандидатира. Дали Емил Костадинов е подготвен за президент на БФС? Емо не страда от заболели упоритости, той е мирен човек, прави си чудесно работата, само че не мисля, че има предпочитание да е претендент за БФС, тъй като не обича да се навежда. "

" Любо Пенев е положително момче, хубаво играе тенис, схваща от футбол, само че... Не мисля, че Димитър Бербатов е вид. Той обича да гледа нещата от горната страна, той е огромната работа. Трябва човек, който обича децата, футбола. Нужен е потвърден човек. Борислав Михайлов с опциите си, контактите си и престижа си направи по този начин, че непопулярната във футбола България да има толкоз представители в структурите на УЕФА. "

„ За мен Ивелин Попов е прав да се откаже от националния тим. Той е мъжко момче и не обича някой да му се качва на главата. Има сърце и дупе. Явно му е писнало всички да се вършат на началници. Отиде да приказва с почитателите на мача с Англия, когато другите се прибраха. За мен обстановката с расизма беше режисура. Кой я е наредил, не мога да кажа. “

" Защо не питате Лечков по кое време ще има конгрес? Нали той дефинира. Трябва да се внимава, тъй като в случай че изборът е през януари или март, ще се обърка провеждането на шампионата. Ще бъдат наранена работата на разнообразни комисии “, приключи Венцеслав Стефанов.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР