Борисов хваща метлата, за да разчиства ГЕРБ. Големи промени в

...
Борисов хваща метлата, за да разчиства ГЕРБ. Големи промени в
Коментари Харесай

Борисов хваща метлата в ГЕРБ. Промени преди вота

Борисов хваща метлата, с цел да разчиства ГЕРБ. Големи промени в управлението на партията се чакат през днешния ден. В 11 ч. стартира Националното заседание на партията, което ще се организира онлайн. „ Стандарт ” ще го предава непосредствено.

На форума ще бъдат определени нови заместник-председатели на партията и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии. Делегатите ще гласоподават и промени в устава.

" В ГЕРБ предстоят огромни кадрови промени ", разгласи през уикенда Томислав Дончев. Очаква се той да стане заместител на Борисов на мястото на кмета на Бургас Димитър Николов.

След изборите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще обнови Изпълнителната комисия на партията, тъй като е неудовлетворен от работата й и резултатите в някои от огромните градове. Още тогава се разбра, че постовете си в управлението на партията ще изгубят Менда Стоянова, Красимир Велчев, Пламен Нунев. Нунев даже съобщи, че си е подал оставката.

В София ГЕРБ загуби изборите в два от трите столични региона, в Бургас е първа политическа мощ, само че е изгубила повече от 10% по отношение на резултата си от 2017 година В Русе пък Слави Трифонов би ГЕРБ единствено със 111 гласа. Според Борисов кметската работа в огромните гладове може да е добра, само че партийната очевидно куца. Въпреки това и макар първичните клюки Йорданка Фандъкова най-вероятно ще резервира мястото си в управлението на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР