Борислав Симеонов, старши директор Информационни технологии и дигитална трансформация“ бе

...
Борислав Симеонов, старши директор Информационни технологии и дигитална трансформация“ бе
Коментари Харесай

А1 спечели три отличия на годишните награди b2b Media Awards

Борислав Симеонов, старши шеф „ Информационни технологии и цифрова промяна “ бе определен за Бизнес водач на годината Другите две оценки А1 завоюва в категориите „ Проект с просветителна устременост в областта на бизнеса “ и „ Инвеститор с визия “
Борислав Симеонов, старши шеф „ Информационни технологии и цифрова промяна “ в завоюва оценката „ Бизнес водач на годината “ в състезанието b2b Media Awards. Той е отпред на разрастващото се направление от близо 250 ИТ експерти, които развиват новаторските ИТ планове на компанията. Компанията завоюва общо три награди в състезанието b2b Media Awards.

Журито присъди първо място на в категория „ Проект с просветителна устременост в областта на бизнеса “. Високата оценка беше за напъните на А1 да образова бизнеса в страната за изгодите от дигитализацията за реализиране на успеваемост и напредък посредством софтуерни решения и услуги.

Стартът и развиването на първата същинска 5G мрежа в България донесе на и влиятелното второ място в категория „ Инвеститор с визия “. Телекомът се пребори за него с кандидатура, акцентираща върху огромната капиталова стратегия в своята инфраструктура, в това число в развиването на 5G ULTRA мрежата си. А1 е единствената компания от сектора, която получи премия точно за работата си по петото потомство мрежи.



Наградите отразяват трансформацията на от телеком в софтуерна компания, която залага от ден на ден на ICT услугите за бизнеса и на високите технологии в организацията на работния развой. Именно по тази причина компанията организира интензивна информационна акция за своите новаторски услуги, които оказват помощ на бизнеса да преодолее икономическите последици от пандемията oт COVID-19.

Дигиталната промяна обгръща и самия телеком, като през последната година ИТ екипите стабилно се уголемяват с още висококвалифицирани експерти. Ключова роля в това развиване има Борислав Симеонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР