Борис Джонсън заяви, че ако стане премиер на Великобритания, би

...
Борис Джонсън заяви, че ако стане премиер на Великобритания, би
Коментари Харесай

Джонсън: Хаотичен Брекзит не е в интерес на ЕС

Борис Джонсън съобщи, че в случай че стане министър председател на Англия, би повишил държавния дълг за разноски по инфраструктурни планове и стимулиране на икономическия напредък, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Пред тв канал „ Скай нюз “ Джонсън, който си съперничи с външния министър Джереми Хънт в борбата за Консеративната партия и кабинета, сподели, че има налични средства за разходи по обществени услуги и че би желал да взема нисколихвени заеми за положителни планове. Ако става дума за „ заем за финансиране на огромни инфраструктурни планове и има опция за заеми с ниска рента за дълготрайни изгоди за страната, то ние би трябвало да го създадем “, сподели той.

Джонсън даде обещание, че в случай че стане министър-председател, ще бъде огромен последовател на бизнеса. Той предсказа, че неговата партия ще се изправи пред „ политическо затихване “, в случай че Обединеното кралство не напусне Европейски Съюз на 31 октомври. Същевременно Джонсън, който беше външен министър в държавното управление на Тереза Мей, сподели, че възможен безреден Брекзит не е от интерес за Европейски Съюз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР