Бомба в Продължаваме промяната. Знаков депутат напуска заради интригите в

...
Бомба в Продължаваме промяната. Знаков депутат напуска заради интригите в
Коментари Харесай

Разцепление в Промяната. Знаков депутат напуска заради интриги

Бомба в „ Продължаваме промяната ”. Знаков народен представител напуща поради интригите в партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Един от най-разпознаваемите депутати в Политическа партия - Иван Христанов, напуща партията и няма да бъде в листите за идващите парламентарни избори, заяви различен доскорошен парламентарист на Политическа партия Венеция Ангова.
-->
" Той ще следва своите упоритости в персонален порядък. Христанов даде своя принос за идеята на " Продължаваме промяната ", само че всеки е свободен да избира по какъв начин ще продължи напред ", съобщи Ангова в изявление за бТВ.

Все още Христанов не е подал декларация за овакантяване в изпълнителния съвет на партията, само че е ясно, че се разделя с нея. Ангова не сподели повода, само че от няколко дни се приказва за интригите в Политическа партия, които са разочаровали Христанов. ПИК заяви, че в дъното на решението му да напусне, е желанието на някогашния състезателен министър Радостин Василев да е лидер на Политическа партия в Плевен, където до момента № 1 бе Христанов.

Преди дни Христанов разгласява пост в своя фейсбук профил. Във видеото той приказва за разочарованието си от всички политически водачи и за потребност от такива, които " могат да основават обединителни дела ".

" Последните заявления, изчетени от политическите сили от трибуната, демонстрираха тази некадърност да бъде чут гласа на елементарния българин - на селото и на града. Какво е бъдещето оттук насетне? Имаме потребност от политически водачи, които могат да основават обединителни дела. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата сила. Аз обричам бъдещето си на този политически диалог и на българската фантазия. И ви апелирам да го създадем дружно ", декларира Христанов, намеквайки че може да направи личен политически план.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР