Божков има стратегия да изгради образ на политически беглец, тя

...
Божков има стратегия да изгради образ на политически беглец, тя
Коментари Харесай

Политолог: Божков се прави на политически беглец

Божков има тактика да построи облик на политически дезертьор, тя му е нужна, с цел да получи леговище в Дубай, а не да бъде екстрадиран в България. Тази теза разви анализаторът Георги Харизанов пред бТВ във връзка забегналия в Дубай предприемач Васил Божков.

За поръчката за партия от страна на Божков Харизанов разяснява: " За това нещо е нужна сериозна маса от потребни идиоти, като виждам по какъв начин се движи неговата Facebook страница, нищо чудно да успее ".

Харизанов напомни запис публикуван от съдружниците на Божков, в който настояват, че ги заплашва с ликвидиране. " Преди няколко месеца сътрудниците му разпространиха запис от тяхна среща, в който има имена на умряли негови съперници. Те споделят „ ти с ликвидиране ли ни заплащаш “ Божков отвръща „ не, само че откогато не работят с мен им се изпари шанс “, цитира Харизанов.

Според анализатора с изявленията си президента Румен Радев е акредитирал с доверие Божков, а не неговите обвинителите.

За положението на ръководещите година по-малко преди изборите Харизанов сподели:  " Въпреки острите опити за компрометиране, поддръжката за Борисов не се понижава, а се усилва. Хората не престават да не виждат сериозна опция ".

Социологът Андрей Райчев счита, че Божков въпреки всичко е съумял да нарани властта у нас. " Цветан Василев също се усещаше афектиран, само че той се мъчеше с прочувствени речи да каже „ закрихте банката, те не са прави “ нямаше тактика, имаше откровена реакция. Божков няма да може да направи политическа партия. Властта ще има неприятности, ще направи някои кадрови жертви ", предвижда социологът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР