Божков е постъпил много некоректно и неправилно. Това е нещо,

...
Божков е постъпил много некоректно и неправилно. Това е нещо,
Коментари Харесай

Изхвърлят фирмите на Божков от КРИБ

„ Божков е постъпил доста неточно и погрешно. Това е нещо, което не би трябвало да прави. Както знаем, той има контракт с Нова телевизия от 2012 година, даже и за по-големи суми. Аз, като зам.-председател на КРИБ, внесох предложение в Управителния съвет на конфедерацията компаниите на господин Божков да бъдат извадени като членове “, разгласи пред Нова телевизия заместник-председателят на КРИБ Николай Вълканов.

Коментарът му бе по отношение на паметната записка, която обвиненият предприемач разгласява във Facebook профила си през днешния ден. Тя е от среща, която провел със притежателя на " Адванс Медиа Груп " Кирил Домусчиев на 10 юли предходната година. Бележката съдържа три точки, а Божков твърди, че преди въпросния диалог му е оказан напън да подпише рекламен контракт.

„ В КРИБ не могат да членуват компании, които имат отговорности към бюджета и не заплащат осигуровки на служащите си. Имали сме други такива случаи и сме ги изключвали. В КРИБ членуват единствено компании, които нямат отговорности “, сподели още Вълканов в предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините “.

По думите му изваждането на компаниите на Божков, по този начин или другояче, е трябвало да се случи по правилник, защото обвиненият предприемач има потвърдени 700 млн. отговорности. " Този случай ме накара да взема това решение по-бързо. За нас е значимо какви хора членуват в конфедерацията ", уточни още Вълканов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР