Богатството на германския тийнейджър Кевин Давид Леман се оценява на

...
Богатството на германския тийнейджър Кевин Давид Леман се оценява на
Коментари Харесай

Ето го най-младият милиардер в света

Богатството на немския младеж Кевин Давид Леман се прави оценка на 3,3 милиарда $. Това е повече, в сравнение с има Доналд Тръмп.

Той е единствено на 18 години, а последната ранглиста на " Форбс " го подрежда преди всичко измежду най-младите милиардери в света.

Германският мултимилиардер е притежател на половината дялове от веригата дрогерии dm, която разполага с 3800 филиала, в това число и в България. За dm по целия свят работят 62 000 души.

Бащата на Кевин - Гюнтер Леман, който скоро ще стане на 80 години, трансферира своите дялове на сина си още преди 4 години.

И бащата, и синът поредно заобикалят обществени изяви и се крият от медиите, които даже не разполагат с верифицирана фотография на Кевин Давид Леман.

В класацията на " Форбс " младият немски милиардер измести 23-годишната американка Кайли Дженър, която до предходната година водеше листата на най-младите супербогати по света.

Разбира се, в класацията на " Форбс " младите милиардери заемат скромни позиции в съпоставяне най-богатите хора по света. Кевин Давид Леман се класира чак на 925-о място измежду общо 2755 милиардери в международен мащаб.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР