БНТ21-годишният младеж, който изчезна около водопад над Карлово, не беше

...
БНТ21-годишният младеж, който изчезна около водопад над Карлово, не беше
Коментари Харесай

Не беше открит изчезналият младеж от Карлово

БНТ

21-годишният юноша, който изчезна към водопад над Карлово, не беше открит. Той е в неопределеност от вечерта на 5-ти май и е разгласен за търсене.

В третия ден от търсенето се организира огромна интервенция, в която участваха всички чиновници на полицията, водолази, представители на Национален парк " Централен Балкан " и доброволци.

За финален път младежът бил видян на моста до локалния Водноелектрическа централа. От там изпратил фотография с водопада на своя другарка. Хората, с които е бил на излет в деня на изгубването, разказали на полицията, че бил използвал два типа алкохол. На слизане към града, момчето тръгнало по най-трудната пътека към водопада.

Сълко Литов - шеф на РУП-Карлово: На моста намерихме зелена раница, в която е суитчерът - пурпурен на цвят, с който е бил облечен денем, бяла тениска, телефона на лицето, дебитна карта, персонална карта, портфейл.

В региона постоянно идвали деца и младежи да се къпят в реката, макар че по това време на годината водите са доста буйни.

Иван Видолов - началник на ВЕЦ-Карлово: Опасно е къпането във водоема, водата е студена, надълбоко е и постоянно има предпоставки за злополуки.

Едната от версиите, по които работи полицията, е, че младежът може да е паднал в реката. В интервенцията по издирването му участваха и водолази от Пловдив.

Комисар Георги Мангараков - шеф на РДПБЗН-Пловдив: Вирове, оглед и където се постанова ще влезат и ще преценяват да не би самото тяло да е затиснато.

Беше претърсен целия регион на реката, с дължина към 12 км.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР