БМВ ще покаже на автосалона в София (13-22 октомври) най-бързият

...
БМВ ще покаже на автосалона в София (13-22 октомври) най-бързият
Коментари Харесай

БМВ ще покаже на автосалона в София най-мощният си и бърз автомобил

БМВ ще покаже на автосалона в София (13-22 октомври) най-бързият и най-мощен автомобил в портфолиото си. Става дума за Серия 7 М760 Li, която показва опциите за индивидуализация от програмата BMW Individual.

Лимузината употребява дванадесетцилиндров бензинов мотор с мощ 609 конски сили и 880 Нм. оптимален въртящ миг. Въпреки тежестта си от над 2.2 тона, дългият 5.24 метра автомобил се форсира от място до 100 км/ч за 3.8 секунди. Максималната скорост е електронно лимитирана на 250 км/ч.

Специално внимание заслужава и най-мощният като литрова мощ дизелов мотор, предлаган на пазара. Той се влага в БМВ Серия 5 М 550d Седан.
 БМВ Х3
© БМВ

БМВ Х3

Трилитровия редови шестцилиндров елемент включва каскадно свръхпълнене с четири турбокомпресора и непосредствено впръскване, като оптималната мощ е 400 к.с, а оптималния въртящ миг е 760 Нм.

Спортната линия в експозицията се продължава от БМВ M4, снабден с М Competition Package. По този метод се показват опциите за в допълнение индивидуализиране и повишение на мощността, динамичността и предвидимостта на един М автомобил.

Две министър председатели на БМВ са новото Х3 и обновената Серия 6 Гран Туризмо. Дебют прави и обновеното БМВ i3.
 БМВ i3
© БМВ

БМВ i3

МИНИ ще е показано с расовия състезател " Джон Купър уръкс ", както и плъг-ин хибрида " Кънтримен " SE

За първи път на Автомобилен салон София 2017 БМВ ще показа и мотоциклети. На щанда на марката ще може да се види новият HP 4 Race - спортен мотоциклет, който е законен за потребление при естествени пътни условия.

Всеки един мотоциклет, от серията от 750 екземпляра, е направен на ръка. С тегло с цялостно съоръжение от 171 кг. HP4 RACE е по-лек от спортните машини в Superbike World Championship и нищожно по-тежък от заводските мотори в MotoGP. Той е с напълно карбонова съществена рама, тежаща едвам 7.8 кг и индустриално създаден в дребни количества, трансформирайки насочената към бъдещето технология налична за всеки.
 БМВ HP4 RACE
© БМВ

БМВ HP4 RACE

Щандът на БМВ ще е ситуиран на 480 кв. м. в зала 3 на Интер Експо център, като компанията демонстрира артикули от всички марки и продуктови групи, които участват на българския пазар. За улеснение на посетителите са построени работни станции с опция за настройване и поръчка на автомобил в действително време, обособена е и зона за търговски договаряния.

УниКредит Лизинг, които са формален лизингодател на Автомобилен салон София за второ следващо издание, оферират лизинг с рента от 0.99 до 2.99%, според от определения период за погашение. По данни на водещата лизингова компания на пазара, за първата половина на 2017 лизингът на леки коли регистрира растеж от над 30% на годишна база.

© БМВ

" МИНИ Кънтримен " SE

Обяснението е възходящата убеденост на компаниите и потребителите в средносрочната вероятност за приходите им и все по-гъвкавите и атрактивни артикули, предлагани на клиентите от страна на лизинговите компании, заключи основният търговски шеф и член на Управителния съвет на УниКредит Лизинг Мартин Гиков.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (50)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР