Bloomberg съобщи, че още през месец март 2018 година хората

...
Bloomberg съобщи, че още през месец март 2018 година хората
Коментари Харесай

Bloomberg: Следващата година YouTube пуска музикална услуга

Bloomberg заяви, че още през месец март 2018 година хората от всички страни, в това число и България, ще получат достъп до новия фирмен музикален магазин на YouTube, който ще бъде по-добър аналог на Apple Music, Гугъл Music, Spotify и десетки други.
Според тази информация, Гугъл, който е притежател на YouTube , към този момент е сключил контракт с най-големите музикални компании, в това число Warner Music Group. Договорите със Sony Music Entartainment, Universal Music Group и Merlin към този момент са съвсем завършени.

Това значи, че до края на 2017 година Гугъл ще приготви цялата нужна юридическа база, с цел да може законно да дава музика на своите консуматори. Главното предимство на новата музикална услуга, точното име на която към този момент не е известно, ще стане необикновено огромната публика на YouTube, с помощта на която хостингът ще печели значително, а част от тези пари ще получат притежателите на авторски права.

Според статистиките, месечната публика на YouTube надвишава 1 милиард души. През последните години услугата се трансформира в нещо като пълноценна обществена мрежа, в който могат да се пишат мнения, да се получава информация за вести и други.

Цената на новата услуга не се оповестява, само че щом това би трябвало да бъде съперник на Apple Music и Гугъл Music, се чака месечният абонамент да коства $5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР