Blonde-новият филм за Мерилин Монро. Продукцията на Netflix “Blonde е

...
Blonde-новият филм за Мерилин Монро. Продукцията на Netflix “Blonde е
Коментари Харесай

Blonde-новият филм за Мерилин Монро

Blonde-новият филм за Мерилин Монро. Продукцията на Netflix “Blonde ” е първата по рода си, която ще има стрийминг премиера. Филмът е с биографична устременост и е въодушевен от романа на Джойс Карол Оутс „ Блондинка ”. Той наблюдава блестящата кариера и не чак толкоз ярък живот на сексиконата Мерилин Монро. Показва контраста сред триумфа й и любовните проблеми, половото принуждение над нея и пристрастяването към упояващи лекарства. Трейлърът беше пуснат напълно неотдавна и осведоми за основните събития.  В ролята на изкусителната русокоска влиза кубинско-испанската актриса Ана де Армас. Филмът може да чакаме на 23 септември.

Official trailer

Създателят на кино лентата Андрю Доминик изразява  цялостна убеденост и удовлетворение от продукта си: „ Блондинката  е най-хубавият филм в света сега. Блондинката  нокаутира. Това е шедьовър. ”

Режисьорът на “Игра на калмари ” снима филм по Умберто Еко

Той е извънредно удовлетворен от работата на екипа и най-много от играта и напъните на основната актриса. Първоначалните му проекти са филмът да бъде показан на тазгодишния фестивал в Кан, само че се оказва, че е в прорез с някои от разпоредбите на културното събитие. Тъй като има неуместни подиуми и е с възрастово ограничаване. Доминик показва неодобрение, като споделя, че е невероятно животът на Монро да бъде отразен със подиуми за под 17 годишна възраст.

Норма Джийн Мортенсън , по- късно прекръстила се на Мерлин Монро, остава в историята като сполучлив секссимвол и поп икона. Участва в голям брой филми и се трансформира в фаворитка на съвременниците си. Прочува се с осъществяването си на Happy Birthday на президента Кенеди, а около това името й е забъркано в спекулация с президента и брат му.

Прочува се като модел, а една инцидентна гола фотография за календар й носи сполучлива роля в Scudda-Hoo!. За малко се подвизава и като певица.

Блондинката намира гибелта си след предозиране с упояващи хапчета. Твърди се, че от стрес, тя постоянно прекалявала и в следствие се пристрастила.След като я откриват мъртва, се изкарва версията за самоубийство, само че тайни теории гласят, че е убита. Причината, евентуално,  е връзката с братята Кенеди.

 

Източници: Wikipedia, Britannica, You tube, Screen daily

 

 

Blonde-новият филм за Мерилин Монро

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР