Блогъри от руския YouTube-канал Жекич Дубровский купиха най-евтиния Mercedes-Benz G-Klasse

...
Блогъри от руския YouTube-канал Жекич Дубровский купиха най-евтиния Mercedes-Benz G-Klasse
Коментари Харесай

G-Klasse за €775: Става ли за нещо?

Блогъри от съветския YouTube-канал " Жекич Дубровский " купиха най-евтиния Mercedes-Benz G-Klasse в света и съумяха да го препродадат с нелоша облага макар ужасяващото положение на всъдехода. След напълно умерени капиталовложения 40-годишният Geländewagen поема към новия си притежател на личен ход.

G-класата е ръждясвала няколко години под намерено небе без стъкла. Първоначално продавачът желае за нея 150 000 рубли (€1 657), само че след дълъг пазарлък се съгласява на двойно по-малко - 70 000 рубли (€775). Всъдеходът не е в придвижване и би трябвало да бъде превозен с репатрак.

В сервиза моторът не може да бъде завъртян даже на ръка. След промяна на работните течности, стартера, бензиновата помпа и някои елементи от трансмисията обаче моторът заработва.

Блогърите въобще не се занимават с ръждата по каросерията и просто пребоядисват кафеникаво-зеления всъдеход в " коренно " черно. Липсващите елементи по каросерията са сменени с елементи от модерна G-Klasse, закупени със забележителна отстъпка.

" Най-евтиният Geländewagen в света " се снабдява с нова радиаторна решетка, предна ризница, обръчи на фаровете и вежди на калниците. Разликите в размерите са обезщетени със заваряване на части ламарина, изрязани от капака на остаряло BMW, а страничните стъпенки са взети от остарял Hyundai Tucson. Работата по всъдехода завършват с монтажа на 19-цолови колела, стъкла, странични огледала и мигачи.

" Реставрацията " излиза 147 000 рубли (€1 625). G-класата е оповестена за продажба за 350 000 рубли (€3 869) и в последна сметка от " Жекич Дубровский " съумяват да ѝ вземат 330 000 рубли (€3 648).



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР