Близо три месеца след като бившата приятелка на Малума -

...
Близо три месеца след като бившата приятелка на Малума -
Коментари Харесай

Малума, Вивиен Рубин и двойка ли са изпълнителят и моделът

Близо три месеца откакто някогашната другарка на Малума - Наталия Барулич, удостовери, че двамата към този момент не са дружно, в сърцето му наподобява се е настанила нова хубавица.

Коледните и новогодишните празници изпълнителят съчета със фамилна ски почивка в Колорадо. От профила му в Instagram разбрахме, че компания му вършат майка му, татко му и сестра му. Но колумбиецът избра да остане прикрит обстоятелството, че с тях е и една по-специална дама.

Отново в обществените мрежи откриваме видео, снимано пред хижа в Аспен, Колорадо. На него виждаме Малума в компанията на съветския модел Вивиен Рубин. Двамата са си много близки и даже си разменят целувки.

А в профила на хубавицата откриваме и удостоверение, че е била на същото място, по същото време.

Все още не е ясно дали 25-годишният реализатор и 28-годишният модел са двойка, или избират да се забавляват дружно без особени задължения.

Фактът, че Вивиен е била и със фамилията на Малума ни навежда на мисълта, че връзките им може би са по-сериозни, само че към момента избират да не ги обявяват обществено, написа и Page Six.

В края на предходната година хора от екипа на изпълнителя на " Mala Mia " обявиха пред медиите, че той се любува на живота си като самостоятелен човек. И очевидно в него има място за доста красиви дами.

Наскоро името на Малума бе обвързвано и с това на модела Уини Харлоу, с която нееднократно демонстрираха непосредственост както на разнообразни всемирски събития, по този начин и в обществените мрежи. Междувременно, някогашната му, Наталия Барулич, бе спрягана за новата жена до Неймар. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР