Близо двукилометрова колона от автомобили се е образувала на АМ

...
Близо двукилометрова колона от автомобили се е образувала на АМ
Коментари Харесай

Задръстване към морето на Тракия

Близо двукилометрова колона от коли се е образувала на Автомагистрала " Тракия " в посока Пловдив,
оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Причина е засиленият трафик в посока към морето и ремонтните действия в региона на 12-ти километър на автомагистралата. Полицейски екипи са на място и подкрепят придвижване. От пътна полиция предлагат използването на обходен маршрут - през Нови хан-Вакарел-АМ " Тракия ".

Вече няколко дни по граничните пунктове за излизане към Гърция се образуват колони от коли. В неделя, 30 юни, още от 7 ч. сутринта на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " се извиха километрични опашки от искащи да отидат в Гърция. Големи тапи се образуват и в противоположната посока - на влизане в България, написа dir.bg.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха още, че стартира двумесечна инспекция на директно преминаващи през страната ни. Полицейската интервенция е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL.

В хода на акцията главно ще се следи за съблюдаване на скоростните режими, потреблението на предпазни средства - защитни колани, каски и детски столчета, недопускане на ръководство след приложимост на алкохол, наркотични субстанции и/или техните аналози, инспекция за неплатени и невръчени санкции по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР