Близо два килограма марихуана и пакетчета с кристално вещество иззеха

...
Близо два килограма марихуана и пакетчета с кристално вещество иззеха
Коментари Харесай

Полицията иззе близо 2 кг марихуана от мазе в столичния квартал Люлин

Близо два кг марихуана и пакетчета с кристално вещество иззеха столични служители на реда по време на спомагателни дейности за следствие против двама арестувани преди дни за разпространяване на опиати, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В мазе на жилищна кооперация в региона на жк. „ Люлин “, те са разкрили марихуаната и пакетчета с кристално вещество.

При полицейска интервенция предходната седмица бяха задържани двама мъже, на 30 и на 32 години. При задържането им те изхвърлят на земята пакет с бяло прахообразно вещество. От жилищата им са конфискувани пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прахуляк.

В дома, употребен от 30-годишния, престъпно проявен, е открит и военен револвер със премахнат сериен номер. Единият от арестуваните е арестуван за непрекъснато в ареста. 

През октомври са образувани 816 досъдебни производства против проведени незаконни групи и лица за закононарушения, свързани с произвеждане, държане и разпространяване на наркотични субстанции. Данните са от ежемесечен разбор на работата на Специализираното междуведомствено звено сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за подкрепяне на следствието на този жанр закононарушения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР