Близнаците, за които Цалапица говори от дни и излиза на

...
Близнаците, за които Цалапица говори от дни и излиза на
Коментари Харесай

Ври и кипи в Цалапица, народът на бунт: Полицията задържа 2-ма братя за убийството на 24-г Митко

Близнаците, за които Цалапица приказва от дни и излиза на митинги по отношение на убийството на 24-годишния Димитър Малинов, са арестувани. Районната прокуратура в Пловдив заяви, че ги е подвела за персонално укривателство, изразяващо се в укриването на натрупа на младия мъж, който изчезна и бе открит мъртъв в покрайнините на селото.
Близнаците В.Д и Б.Д., на 19 година, са арестувани за 24 часа. Обвиняем в жестокото закононарушение е 30-годишният Рангел Бизюрев, който към момента не е открит. За него е издадена европейска заповед за арест. По данни на проверяващите той се намира в Германия, защото е отлетял за там още на 24 юли.
Събраните досега доказателства сочат, че двамата близнаци не са се уговорили с Бизюрев авансово да му оказват помощ да укрие натрупа на Малинов.
Наказанието за закононарушението, дефинирано в Наказателния кодекс за персонално укривателство, е до 5 години затвор, предава 24 часа. Цалапица излиза и довечера на митинг, настоявайки за правдивост и откриване на цялостната истина по закононарушението. Хората в селото са безапелационни, че Бизюрев не е работил самичък.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР