Близнаците Валентин и Георги Братоеви коментираха случилото се с треньора

...
Близнаците Валентин и Георги Братоеви коментираха случилото се с треньора
Коментари Харесай

Братята Братоеви: Мачът загуби заряда си след случката с Драган Иванов

Близнаците Валентин и Георги Братоеви разясниха случилото се с треньора на противника Драган Иванов, който бе откаран в болница по време на третия гейм, откакто получи епилептичен припадък. Състоянието на треньора на Хебър беше нормализирано.

" За мен, за него, както и за множеството момчета, мачът загуби заряда си след случката с Драго. Когато видиш, че човешкият живот си отива за секунди, спортът губи част от цената си ", призна Вальо пред Диема Спорт 2.

" Това е преживелица, която никой не е желал. Случайност. Можем да благодарим, че техният статистик съумя да реагира извънредно съответно и да се оправи в извънредно сложната обстановка. Надявам се Драго да е добре и напълно скоро да можем да го забележим в залата “, продължи брат му Георги.

" Първият гейм ние нищо не играхме. Хебър се показаха извънредно добре. След това малко по малко започнахме да влизаме в темп, като се изключи сервис. Изключително доста неточности. Недопустимо е да се играе по този начин. Особено от моя страна “, добави Валентин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР