Близкият съюзник на президента Владимир Путин и шеф на Националната

...
Близкият съюзник на президента Владимир Путин и шеф на Националната
Коментари Харесай

Шефът на руската гвардия към Навални: Никой не ви е ритал в задника, ще ви направя на пържола

Близкият съдружник на президента Владимир Путин и началник на Националната армия провокира рецензия на Кремъл Алексей Намални на „ двубой “ и заплаши да го направи на „ пържола “, съобщи Агенция Франс Прес.
Носейки униформата си, Виктор Золотов насочи във видеозапис закани и обиди по адрес на опозиционера Навални, който в този момент е в пандиза за нарушение на закона за митингите, а предишния месец разгласи, че в Националната армия има корупция.

„ Вие, господин Намални, в никакъв случай не сте получавали това, което заслужавате “, сподели Золотов, наричайки „ клюка “ изказванията за корупция. „ Никой не ви е удрял добър ритник в задника, тъй че да го усетите в черния си дроб “, добави той.

„ Просто ви провокирам на двубой - на кръга, на татамито, където и да е. И ви давам обещание да направя сочна пържола от вас за няколко минути “, сподели той във видео, качено на формалния уебсайт на армията.

В края на август Навални пусна видео, в което сподели на бойците в армията, че техните командири „ безусловно вземат хляба от устата им поради облага “. И съобщи, че службата, която има задача да разпръсква митинги в Русия, купува неприятна храна на суперзанижени цени.

За самия Золотов, който ръководеше защитата на Путин до вдишване на новия пост през 2016 година, Намални по-рано е казвал, че е „ доста богат “ и че фамилията му има няколко първокласни парцела.

Във видеото Золотов съобщи, че „ не е безпаричен “, като упрекна Навални, че бил „ развален “ американски сътрудник. „ Когато към момента си бил на гърнето, аз служих в армията, бях ударник на комунистическия труд, работех в индустрията и по-късно станах предприемач “, сподели Золотов.

„ А кой сте вие, Навални. Искам да схвана от кое място идвате и защо. Ясно, че сте направени в американска епруветка, всички вие сте клонинги, марионетки… Поставена ви е задача да ръсите нечистотия на всичко…, да дестабилизирате политическата и икономическата обстановка в страната… Вие нямата страна, нямате родно място “, сподели той.

Золотов добави, че „ в случай че вие употребявате унизителен или оскърбителен звук към мен и фамилията ми, ви давам обещание, че ще ви прегазя и ще избърша краката си във вас, ще устроя шоу показно за всички чиновници на съветската армия “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР