Близки, приятели и всички съпричастни към трагедията, сполетяла семейството на

...
Близки, приятели и всички съпричастни към трагедията, сполетяла семейството на
Коментари Харесай

Русе плаче! Изпратиха родилката Ивелина в последния й път. Лекарката – съдена за смърт на бебе?!

Близки, другари и всички съпричастни към нещастието, сполетяла фамилията на Мартин Симеонов и Ивелина Маринова, я изпратиха в последния й път през днешния ден. Поклонението се състоя на 27 май в Червена вода от 13:00 часа. Ивелина умря след раждане на второто си дете с цезарово сечение в УМБАЛ „ Канев “ – Русе.
„ На 24.05.2023 ни напусна нашият безконечен Ангел!
Нека, който желае да я изпрати в последния й път, да заповяда на 27.05.2023 година от 13:00 часа в църквата на село Червена вода.
Мили ангеле мой, помни, че някой ден вечно с теб ще се съберем. Цялата наша обич изпращаме ти в този момент – да те топли там, във вечността!
Завинаги в сърцето ми, обич моя! ”, написа в обществената мрежа съкрушеният брачен партньор на умрялата родилка.
Кадри във Facebook демонстрират какъв брой благополучен е бил Мартин с бременната Ивелина и сина им, както и с какво неспокойствие са очаквали бебето.
„ Family 3+1 “, гласи текст към фамилна фотография от януари тази година.
„ Пожелавам ти в живота ти да преливат здравето, благоденствието, обичта и всичко това, което не се купува с пари, само че те прави същински щастлива.
Остани също по този начин същата прелестна брачна половинка, която знае по какъв начин да ни направи щастливи!
Честит рожден ден “, написа Мартин във връзка рождения ден на Ивелина преди месец.
„ Днес, моят воин Ivelina ме подари с дребен огромен мъж – Белослав! Да ни е жив и здрав, и доста сполучлив! Благодаря ви и на двамата, че ви има1+1=4 “, декларира щастливият баща часове преди да го сполети най-страшното – мигът, в който Ивелина към този момент я няма.
Според мнения под публикации по тематиката в Dunavmost.com лекарката, която е била дежурна промяна в АГ отделението, е доктор Ани Матеева, на която през 2010 година Окръжен съд – Русе дава условна присъда от 8 месеца за гибелта на бебе.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР