Блъснатата вчера пешеходка е стабилизирана. 82-годишната жена е в интензивното

...
Блъснатата вчера пешеходка е стабилизирана. 82-годишната жена е в интензивното
Коментари Харесай

Блъснатата пешеходка е стабилизирана

Блъснатата през вчерашния ден пешеходка е нормализирана. 82-годишната жена е в интензивното поделение на МБАЛ- Пазарджик с голям брой контузии,съобщи доктор Дора Шопова, зам.-директор на Областната болничното заведение. Пострадалата е призната с политравми, не е на апаратно дишане и няма черепно-мозъчна контузия, добави доктор Шопова. По думите й пациентката има счупвания на ключицата, на ребрата от първо до седмо,както и на таза. Има и пневмоторакс и контузионен бял дроб. Правена й е торакоцентеза. 
Водачът на рейса е арестуван за 24 часа и през днешния ден следва да бъде освободен. Води се досъдебно произвеждане и занапред ще се откриват аргументите за произшествието,заяви за " Марица " Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР- Пазарджик. той добави още,че макар тежката злополука, в Пазарджик и района,  броят на жертвите при пътни произшествия е намалял по отношение на същия интервал на предходната година. През 2017-а отброят на починалите до края на април е 8, а през 2018-а за същия интервал е една.
Припомняме,че през вчерашния ден към 12.10 през днешния ден в Районното ръководство на полицията в Пазарджик е получен сигнал за пътно произшествие с потърпевша жена. На място са изпратени автопатрул на Пътна полиция и Спешна помощ.

Установено е, че лидер на рейс, изпълняващ междуселищни линии, е блъснал 82-годишна жена от Пазарджик. Тя е пресичала  пътното платно на пешеходна пътека ул. „ Любен Боянов “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР