Благой Георгиев се нуждае от спешна помощ, но не физическа,

...
Благой Георгиев се нуждае от спешна помощ, но не физическа,
Коментари Харесай

Благой се нуждае от лечение: Жена му го напуска, а той се скъсва от с@кс в хотел в Доминикана!

Благой Георгиев се нуждае от незабавна помощ, само че не физическа, а психическа. В това са безусловно уверени от ден на ден консуматори в нета и фенове на Сървайвър.

Както стана ясно към този момент, Джизъса е бил отхвърлен от формата преди дни, а доказателството е, че мобилният му телефон още веднъж е включен. Той беше изключен по разпоредбите на предаването, откогато влезе в него, до завчера. Положението е същото и при екс любовницата му Татяна, която също си е събрала крушите от формата.

Това обаче се пази в загадка, тъй като и двамата ще останат в Доминикана до самия завършек на риалитито, както и ще бъдат снимани още малко в него - по към час на ден, с цел да участват на племенните препоръки. Останалото време им е свободно и те са настанени в първокласен хотел.

Сещате се, че не е нужно да го кажат източници от предаването, само че те все пак го споделиха - откогато са излезли, Блажко по през целия ден прави с@кс с чалгарката в хотелската си стая. Рядко ги виждали да се демонстрират на открито, а когато това станело, ходели дружно, ухилени до уши  - изключително Татяна, която от дълго време не крие слабостта си към футболиста.

" Ясно е, че гаджета няма да станат, само че ще се скъсат от... през останалото време там. Благой е безвъзвратен, това неговото е болестно положение. Жена му още не го е напуснала, а той оправя друга като нерез ", разясняват осведомените.

 

Тагове: благой георгиев Татяна Сървайвър Джизъса Доминикана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР