Благотворителна кампания в помощ на 11-годишния Деян Ивайлов Апостолов, страдащ

...
Благотворителна кампания в помощ на 11-годишния Деян Ивайлов Апостолов, страдащ
Коментари Харесай

Да помогнем на 11-годишния Деян

Благотворителна акция в помощ на 11-годишния Деян Ивайлов Апостолов, измъчен от рядка форма на вродена мозъчна особеност, детска церебрална парализа и симптоматична епилепсия, започва общината в Благоевград.

Дарителски кутии са сложени на няколко места в града - в кино „ CINEMAX “, в магазин „ Sky optic ” на основната комерсиална улица, в осведомителния център на Община Благоевград, както и във фоайето  в постройката на Общината, до гише „ Информация “.

От на следващия ден, 15 август, кутии ще бъдат сложени в магазини „ CITY ONE " с адреси: ул. „ Владо Черноземски “ 3Б, ул. „ Владо Черноземски “ 12, ул. „ Крали Марко “ 4, пл. „ Гоце Делчев “ 2, ул. „ Даме Груев “ 1, бул. „ Св.св. Кирил и Методий “ 24, а на по-късен стадий на новоизграждащи се обекти на бул. „ Васил Левски “ 53 и ул. „ Александър Стамболийски “ 77.

Подвижни дарителски кутии ще има на всички културни мероприятия, проведени от Община Благоевград.

Деян се нуждае от съответно лекуване и рехабилитация в Турция, само че фамилията му не разполага с нужните финансови средства за това.

В края на месец юни, по предложение на кмета доктор Атанас Камбитов, Общински съвет гласоподава разпределяне на еднократна финансова помощ на Деян.

Всеки, който желае да помогне, може да се  включи в благотворителната акция, като остави избраната от него сума в дарителските кутии или преведе пари по сметката на Деян.

UniCredit Bulbank BIC: UNCRBGSF
IBAN:  BG82UNCR70001523647240
Деян Ивайло Апостолов
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР