Благотворителен базар в Силистра събира средства за Кризисния център за

...
Благотворителен базар в Силистра събира средства за Кризисния център за
Коментари Харесай

Благотворителен базар в Силистра събира средства за жертви на домашно насилие в града

Благотворителен базар в Силистра събира средства за Кризисния център за жертви на домашно принуждение в града. От центъра споделиха пред Българска телеграфна агенция, че се нуждаят от 8 нови кревати и матраци на обща стойност от към 3000 лв.. Инициативата е на британката Бернадет Легет, която от години живее в Силистра и поддържа разнообразни благородни дела. 

„ Кризисният център се нуждае от нови кревати и се надявам да съберем нужните средства. Голяма част от нещата, които продаваме, са изпратени от мои другари от Англия, само че и доста хора от България също се включиха с дарения.

Аз и брачният партньор ми стартирахме благотворителната си активност преди 13 години за Дома за деца, лишени от наставнически грижи, откакто той беше закрит трябваше да си намеря други дела. Когато брачният партньор ми умря предходната година, започнах да оказвам помощ на Кризисния център “, описа Бернадет.

Тя възнамерява базарът да се организира всеки месец, като и през септември събраните средства ще оказват помощ на жертвите на домашно принуждение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР