Четирима младежи ще бъдат отличени с благодарствени адреси от директора

...
Четирима младежи ще бъдат отличени с благодарствени адреси от директора
Коментари Харесай

Добро дело: Младежи от Силистра намериха и върнаха портфейл на украинска гражданка

Четирима младежи ще бъдат отличени с благодарствени адреси от шефа на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Силистра старши комисар Мартин Недялков за почтена постъпка . Това оповестиха от пресцентъра на полицията в крайдунавския град.

На 5 февруари вечерта Преслав Йорданов, Венелин Дрохлев и Александър Георгиев от локалната Професионална гимназия по стопанско ръководство, администрация и услуги „ Атанас Буров ", и Велислав Костов, някогашен ученик на Спортно учебно заведение „ Дръстър “, намерили кожен портфейл в центъра на града. В него се съдържала парична сума в непозната и локална валута, банкови карти и персонални документи. Без съмнение младежите го предали в полицията. Дежурен служител на реда неотложно издирил притежателката на портмонето – украинска гражданка със статут на краткотрайно пребиваваща в страната, и тя персонално получила от момчетата изгубената движимост.

Жената е изпратила писмо до управлението на ОДМВР-Силистра, в което изрича голямата си признателност за експедитивната и съответна реакция на полицейските чиновници.

Старши комисар Мартин Недялков ще отличи с благодарствени адреси четиримата младежи за достойната постъпка. Писмо с хвалба за честността им ще бъде изпратено и до управлението на учебното заведение, където се образоват трима от тях.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР