Благосъстоянието на обикновения човек остава най-важен приоритет за ПП, обяви

...
Благосъстоянието на обикновения човек остава най-важен приоритет за ПП, обяви
Коментари Харесай

Гюров каза на ГЕРБ: стойте далеч от управлението на страната

Благосъстоянието на елементарния човек остава най-съществен приоритет за Политическа партия, разгласи ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров, обявявайки целите на групата за новата сесия на Народното събрание.

„ Важно е да знаем от коя на историята стоим – благоденствие или тирания. Изборът е явен. Партиите от обединението се сплотиха да вършат смели промени и да одобряване на България като мощен член на Европейски Съюз и НАТО “, означи Гюров. Той се обърна към сътрудниците в ръководещата коалиция, като ги увери, че прави оценка направеното през последните месеци от държавното управление.

„ От 1 май подвигаме заплатите с 25% на лекари и медицински сестри. От 1 април с 12% се подвигнаха учителските заплати, изплатихме огромни обезщетения към бизнеса за ток и газ, помогнахме на крайните консуматори с мораториум на цените на цените на газ и ток. Гласувахме бюджет след просташки бойкот от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Направихме План за възобновяване и резистентност “, уточни Гюров, а залата посрещна думите му с подигравки и подсвирквания. По-нататък той приписа на ръководещата коалиция ускоряването на плана за нтерконектора с Гърция и разширение на вместилище Чирен, които били „ забавени от Борисов в полза на Путин “. „ Продължихме увеличението на пенсиите. Възстановихме действителния парламент надзор. Отнехме бухалките на Гешев, а Цацаров не е в КПКОНПИ. Направихме КЕВР още веднъж способен регулатор. Време е да понижим алените линии “, акцентира Гюров.

Той се обърна и към представителите на опозицията в зала и ги упрекна, че не са градивна съпротива, а пробват да получат оставката на това държавно управление.

„ Целта на напъните ви е да извършите водача си благополучен, стойте надалеч от ръководството на страната “, посъветва депутатите от опозицията Гюров. В умозаключение той увери, че битката с корупцията остава на фокус на Политическа партия, както и че партията ще продължи със законодателните ограничения против инфлацията, с цел да омекоти ценовия потрес за българите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР