Благоприятен ден, подходящ за нови начала и всякакви дела. Успешно

...
Благоприятен ден, подходящ за нови начала и всякакви дела. Успешно
Коментари Харесай

Интересни възможности за Раците. Приятни изненади очакват Рибите!

Благоприятен ден, подобаващ за нови начала и всевъзможни каузи. Успешно може да се поддържа връзка с представители на противоположния пол. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат нежни.

Овен – Днес ви чакат доста задания. Щастливи сте да видите, че имате задача за осъществяване, в която можете да откриете ново предизвикателство. Можете да намерите жизнеспособни пътища, да измислите нови решения и да ги приложите.

Телец – Целите ви постепенно се приближават. А точно, колкото по-ясно виждате личния си път в душата си, толкоз по-ясно той се откроява и ще стане за вас обект в действителността. Днес имате добра насочна точка най-сетне да намерите себе си.

Близнаци – Тази седмица имате постоянна основа, с цел да надграждате. Можете да се справите с сложни клиенти или сътрудници с лекост и сексапил. Днес е позитивно време за телефонни контакти. Добър миг е да поискате решително това, от което се нуждаете.

Рак – Очакват ви забавни благоприятни условия и най-сетне усещате сили да се възползвате от всички тях. Днес можете да пандизите няколко свои нерешени до момента проблема, звездите към този момент са на ваша страна и ви оферират решения на поднос.



Лъв – Планетите Марс и Уран в знака Телец сигурно могат да изправят ненадейно затруднение пред вас. Може да имате голямо количество потисната сила в себе си, която чака да избухне, и това сигурно ще се случи в този момент...

Дева – Планетарната конюнктура може да аргументи неприятно въодушевление, което може да възникне заради непредвидени промени. Възможно е да мислите и за промяна на работата. Любовта обаче крие огромни изненади: можете да почувствате мощно предпочитание за някого.

Везни – Съединението на Марс и Уран в Телец демонстрират непредвидени финансови изгоди, само че и опасности, които би трябвало да обмислите умно, преди да вземете решение. Възможно е с по-малка сума, само че не е целесъобразно да рискувате с по-голяма. Любовният ви живот е щастливо уравновесен сега.

Скорпион – Може би преживявате сложен миг и знаете, че търпението не е мощната ви страна...Не са изключени непредвидени трудности, само че е допустимо всичко да се подреди добре. Може да се наложи да приемете предложение, което не е напълно по усета ви.

Стрелец – Възможно е да се чувствате потиснати и да не спирате да мислите за нещата... Това, от което се нуждаете, е да живеете в сегашното, без да мислите толкоз доста за бъдещето. Възползвайте се от лятото, с цел да разчупите малко рутината; ще бъде прелестно за вас.

Козирог – Марс ви зарежда със мощ да се отървете от тези токсични хора, които не ви носят нищо позитивно. Добър миг да преследвате фантазиите си и да измененията тактиката си, в случай че не сте постигнали предстоящите резултати.

Водолей – С назадничав Сатурн във вашия знак може да зародят трудности, които забавят инерцията ви, само че вие отново ще намерите метод да се оправите. Възползвайте се от лятото, с цел да се забавлявате, да посветите време на себе си и да се откъснете от напрежението, който сте изпитали.

Риби – Едно нищожно събитие може да скапе настроението ви, само че то ще трае единствено до момента в който му придавате тежест и значимост. Светът към момента е цялостен с изненади, които ви чакат. Открийте ги! Чакайте положителното и тогава то ще ви откри!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР