Благоевградският граничен полицай Атанас Коцев е уволнен, докато е в

...
Благоевградският граничен полицай Атанас Коцев е уволнен, докато е в
Коментари Харесай

Докато 5ти месец търка нара в ареста: Съобщиха най-тежката новина на полицая Атанас Коцев

Благоевградският граничен служител на реда Атанас Коцев е уволнен, до момента в който е в ареста. Пети месец Коцев е зад решетките за рушвет от 500 Евро, поискани и взети от локален предприемач като такса „ успокоение “. Заповедта за преустановяване на трудовото му правно отношение като държавен чиновник в Министерство на вътрешните работи е издадена от шефа на РД „ Гранична полициия “ – Смолян, към която е ГПУ – Петрич, в която работеше 40-годишният мл. контрольор Атанас Коцев като лидер на автомобил, написа Struma.com.
Причината за уволнението му не е обвиняването за рушвет, а влезнала в действие 6-месечна условна присъда за прилагане на документ с погрешно наличие при регистрация на автомобил пред КАТ. За тази присъда се разбра на 2 май в правосъдна зала, когато се гледа мярката за неотклонение на граничния служител на реда, който бе доведен по спортно облекло и джапанки непосредствено от санданската болница. Атанас Коцев отхвърли да е получавал рушвет и в правосъдна зала съобщи, че ненавижда корумпираните служители на реда.
Той бе задържан при акция на „ Вътрешна сигурност “ в Сандански на 29 април след приемане на 500 евро от благоевградски изпращач, който твърди, че ги дал на служителя на реда, с цел да не бъдат подлагани товарните му коли на щателни инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР