Благоевград. Община Благоевград бе отличена с приз Динамична община“ от

...
Благоевград. Община Благоевград бе отличена с приз Динамична община“ от
Коментари Харесай

Община Благоевград с приз „Динамична община“ от Асоциация на българските градове и региони

Благоевград. Община Благоевград бе отличена с приз „ Динамична община “ от Асоциация на българските градове и райони. Той бе признат от заместник-кмета по просвета и филантропични действия Христина Шопова, която благодари за признанието от името на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов и заявява безспорна подготвеност за развиване на Благоевград с бързи темпове и отсега нататък.
През последните години Община Благоевград осъществя редица планове, в това число и по Европейски стратегии, за възстановяване на стандарта на живот.
Националната годишна среща на Асоциацията тази година е под надпис „ Бъдещето на кохезионната политика на Европейски Съюз. Дигитализация на общините и районите “. На нея участваха регионални шефове, заместник-областни шефове, кметове, заместник-кметове, ръководители на общински препоръки, общински съветници.
През 2017 година Община Благоевград бе отличена в категория „ Успешно ръководство на огромна община 2017 “.
Асоциация на българските градове и райони е организация, чиято активност е ориентирана към развиване на локалното самоуправление в градовете и районната политика в България на основата на европейските полезности.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР