Благодарности към служебния министър на културата Минеков валят от страницата

...
Благодарности към служебния министър на културата Минеков валят от страницата
Коментари Харесай

Велислав Минеков си поръчва благодарности в страницата на Министерство на културата?

Благодарности към служебния министър на културата Минеков валят от страницата на министерството на културата. Интересното в тази ситуация обаче, е че те звучат по безусловно еднакъв метод, което навежда на мисълта, че може да и да са поръчани от  самия Минеков на подчинените му културни институти.

Блиц оповестява, че култът към личността на служебния министър стигнал до там, че хора от близкото му  обграждане са се обаждали на шефове на държавни културни институти да им желаят писмени благодарности.

Припомняме, че в края на предходната година Минеков се забърка в величествен скандал като се намеси неприемливо в работата на Народния спектакъл. Наложи се самият президент Румен Радев да се срещне с актьорите от първата ни сцена, които му написаха отворено писмо и да ги увери, че в случай че Минеков още един път ги обиди, няма да е повече министър.

Явно свадите към него и неодобрението в културните среди  е провиквало Минеков да имитира националната обич във Facebook страницата на повереното му ведомство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР