Благодарение на двама италианци любителите на бирата ще могат да

...
Благодарение на двама италианци любителите на бирата ще могат да
Коментари Харесай

Създадоха бира за мазане като масло

Благодарение на двама италианци феновете на бирата ще могат да ѝ се любуват, като я употребяват освен в течен вид, само че и като я намазват на филия. Изобретателите настояват, че в новото питие, с изключение на всички добре познати и наложителни артикули за една бира, има и желатин – тази съставна част е към 40 на 100 от цялата субстанция.

Всъщност концепцията бирата да бъде преобразена от течна в твърда субстанция не е нова. Много мераклии са се опитвали да създадат сходна смяна, само че това е първият път, когато трансформацията е в действителност сполучлива.

Единият от основателите на твърдата бира счита, че той и неговият другар са съумели най-сетне да открият вярната формула и концепцията ще се хареса от потребителите. Италианецът споделя тази информация пред списание Италия.

В друго изследване пък се твърди, че господата, които са фенове на пивото, са по-плодовити от останалите мъже. Една халба на ден удвоява опцията мъжът да стане татко, се написа в новото проучване, представено от Дейли мейл. Резултатите демонстрират още, че бирата надалеч не е задоволителна – с цел да основат потомство, мъжете би трябвало да понижат кофеиновите питиета.

Към една хубава студена бира постоянно идва асоциацията – жарко слънце, плаж и, несъмнено, комфортен шезлонг. Благодарение на финландски дизайнер шезлонг от ново потомство може да ви помогне да „ намирате “ слънчевите лъчи доста по-лесно от преди. Една от най-важните екстри на Remmus е бутон, който ви оказва помощ да извикате келнер. Той пък, от своя страна, ще се появи със студена бира на подноса.

Изобретателят твърди, че шезлонгът има и вградени колони, резистентен е на вода и има блутуут връзка. В новия тип шезлонг има вградени пръскачки за изстудяване, ако в някакъв миг пожелаете да се охладите.

Според някои отзиви шезлонгът има единствено един минус – не умее да втрива персонално слънцезащитните кремове в кожата на своя собственик. Всеки, който желае да има този нов шезлонг за идната си лятна отпуска, ще би трябвало да заплати скромната сума от 45 хиляди $.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР