Благо Джизъса изби рибата. Хонорарът му в Сървайвър е невиждан

...
Благо Джизъса изби рибата. Хонорарът му в Сървайвър е невиждан
Коментари Харесай

Джизъса изби рибата. Хонорарът му за Сървайвър скочи с още 100 бона

Благо Джизъса мазета рибата. Хонорарът му в „ Сървайвър ” е невъобразим като медиите се надпреварват да гадаят какъв брой тъкмо е сумата, която някогашният футболист ще прибере. Както „ Стандарт ” писа преди ден, в тв средите изтече информация, че рекордният хонорар е 300 000 лева Днес обаче стана ясно, че сумата е още по-висока.

Приключенското шоу се завръща по бТВ, като фотосите стартират напълно скоро. Всички известни лица, които ще вземат участие в тазгодишната конкуренция, са получили хонорар за изявата си – едни повече, други по-малко. Но абсолютният първенец  по възнаграждение обаче е някогашният футболист.
-->
Благой Димитров се е съгласил да влезе в риалити шоуто против рекордната сума от 400 000 лв.! – твърди „ Уикенд ”.

Част от парите – 150 000 лв., Джизъса е получил авансово, а другите ще му бъдат преведени на два транша – 150 бона след завръщането му в България, и още 100 000 лв. – до месец след излъчването на последния епизод на риалитито, дочу вестникът ни.

Бившият футболист тренира интензивно и е съумял да смъкна цели 25 кг с пости, хранителен режим и извършения.

Бившият на Златка Райкова спортува всекидневно, като споделя всичко в профила си в инстаграм, където е много деен. Съпругата Полина Спасова също постоянно прави компания на мъжа си и тича с него, само че тя единствено поддържа форма, а не се готви за физически тествания.

Близки до Благой издават, че той е мощно окуражен да победи в шоуто и физическата му подготовка е много сериозна. Джизъса разчитал да завоюва феновете с добротата си и възприятието си за комизъм, които да му обезпечат гласове от хората пред екрана. Отделно някогашният футболист считал, че Господ ще му помогне да се покаже в най-хубавата си светлина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР