Блага вест споходи семейството на бившите звезди на bTV и

...
Блага вест споходи семейството на бившите звезди на bTV и
Коментари Харесай

Николета Маданска храни учителя Венелин

Блага новина споходи фамилията на някогашните звезди на bTV и Венелин Петков и Николета Маданска. Половинката на Петков е решена на всичко, с цел да скрие бременния си стомах и по тази причина прибягва до услугите на фотошоп, написа Hotnews.bg.

Водещата на спортните вести роди наследник на мъжа си Венелин Петков през ноември, а в този момент на път е вторият правоприемник. Младата майка обаче интензивно гради кариера на инфлуенсър макар децата.

Без да си дава доста напън, преди време тя натрупа 13 000 почитатели в обществените мрежи, а откогато е почнала умишлено да се стреми към привличане на интереса към себе си, става все по-популярна.

Тя пуска фотоси с дребния си наследник Йоан, написа постове за своето куче, за времето, за цветята, за тортите, които пече в кухненската си печка и за всичко останало, за което може да се сети.

Това притегля от ден на ден хора към профила й в Инстаграм я прави все по-интересна за рекламодателите. Те към този момент са почнали да й оферират да популяризира стоките им.

Николета към момента е надалеч от парите, които натрупа през интернет нейната адашка Николета Лозанова, само че към този момент може да се похвали с рекламен контракт с една от най-големите международни компании за конфекция

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР