ГЕРБ-СДС продължава преговорите за съставяне на правителство. Те трябва да

...
ГЕРБ-СДС продължава преговорите за съставяне на правителство. Те трябва да
Коментари Харесай

Продължават преговорите за съставяне на правителство

ГЕРБ-СДС продължава договарянията за сформиране на държавно управление. Те би трябвало да проведат срещи с Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Величие " в Народното събрание. По време на диалозите ще бъдат разисквани тематиките, засягащи дневния ред на обществото и опцията за поддръжка на държавно управление, което да показа отговорността за ръководството на България.

От страна на ГЕРБ-СДС договарянията се водят от народните представители Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова.
В понеделник ГЕРБ-СДС организираха среща с Движение за права и свободи, след която стана ясно, че общите им стратегии се припокриват в търсене на държавно управление за споделената отговорност.

От публично писмо до медиите стана ясно, че ПП-ДБ няма да взе участие в договарянията за сформиране на държавно управление с мандата на ГЕРБ-СДС.

" Възраждане " също излезе с позиция след поканата на ГЕРБ-СДС за съвещания с парламентарно показаните партии. От партията се безапелационни, че единственото държавно управление, което ще поддържат, е с техен мандат.

И от от Българска социалистическа партия отхвърлиха да се явят на срещата, като от партията също са безапелационни, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ-СДС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР