Бизнесменът Васил Божков, когото прокуратурата издирва с червена бюлетина на

...
Бизнесменът Васил Божков, когото прокуратурата издирва с червена бюлетина на
Коментари Харесай

Васил Божков пред БНТ: Ще се върна в България пред съда

Бизнесменът Васил Божков, който прокуратурата търси с алена бюлетина на ИНТЕРПОЛ, не е в България. Той обаче отговоря на мобилния си телефон и беше включен за диалог онлайн в ефира на " По света и у нас " в 18 ч.

Относно повдигнатите му 7 обвинявания от прокуратурата, в това число за предложение на рушвет в Комисията по хазарта, той съобщи, че те се на база " някой споделил, различен чул, че някой предложил ".
Васил Божков: Как ми са предявени обвинявания посредством длъжностен юрист - нито са ме питали, нито са ме търсили. Аз имам лични юристи, не съм обществено слаб. Никой не се е свързвал с мен, имам си юристи, които са упълномощени.
Божков съобщи още, че мъчно би се върнал в България защото има терзания от изявлението на основния прокурор Иван Гешев за използване на психотерапия.
Васил Божков: Точно от тази психотерапия ме е боязън. Ще се върна в България пред съда. Първо желая да предявят обвинявания на моите юристи. Това всичко е съшито с бели конци. Какви доказателства могат да бъдат предмети на изкуството?
Не е загадка къде съм, това не е от голяма важност, съобщи Божков на въпроса къде се намира сега.

На изказванията на прокуратурата, че огромна част от лицата, които се обявяват като спечелили от лотарийните игри, не съществуват действително, Божков съобщи:
Васил Божков: Това нанася огромни вреди на бизнеса и тука ще заведа персонални каузи. Всички лица съществуват и парите им са преведени по банков път, както е по закон. Освен това, някой от прокурорите сподели, че няма средства да се обезпечат облагите. Нека да не се изричат по бизнес, както аз не се изричам по техните работи. Това са нелепи изказвания и неистини, които уронват престижа и пречат на бизнеса. Мисля да предявя персонални каузи към тези, които ги споделят.  Васил Божков предложил рушвет по 10 000 лева дневно в Комисията по <a href=хазарта " > Васил Божков предложил рушвет по 10 000 лева дневно в Комисията по
хазарта
Бизнесменът Васил Божков е предложил рушвет по 10 000 лв. дневно на виновна служителка в Държавната комисия по
хазарта, настояват от прокуратурата. П...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР