Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса триумфира на Арената и донесе

...
Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса триумфира на Арената и донесе
Коментари Харесай

Зрител за Елвиса от Игри на волята: Ако наистина е милионер, явно не е случайно

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса победи на Арената и донесе успеха на Гладиаторите в доста значим миг от конкуренцията в “Игри на волята ". Той се оправи чудесно на финалния детайл от борбата - кулите на равновесието и макар вилнеещия вятър, надделя Момчил Василев, който също беше на косъм от успеха. Загубата на Старейшините беше резултат от неверно определена тактика при подредбата на постовете по веригата.

На съвета синьото племе номинира гимнастичката Виктория Пенелова, която попадна под обстрела на съплеменниците си след отпадането на нейния непосредствен човек в играта - Мария Оряшкова. Тя беше посочена като най-слабото звено в номинационната игра и бе изпратена на елиминационен двубой, макар желанието на Михаил Кръстев да се бори в борбата за оцеляване. 

Следващият номинационен конфликт ще е също толкоз важен. При Гладиаторите най-голяма възможност да се изправи против Пенелова има Мартин Николов - Елвиса, откакто опитите му да насочи вниманието към Виолета Стайкова не се увенчаха с триумф. 

" Ако не друго, този човек е най-хубавият пълководец в миналото играл в игри на волята.

Знае всеки един от съперниците му какво мислят и постоянно е с един ход напред. Днес ми отвя шапката с това, че увери Виолета, че Мишо ще е идващият номиниран след Виктория, а не Денислава, с цел да не саботира Вили борбата. Всяко негово деяние и дума е премерена и в негова изгода. Ако в действителност е милионер, очевидно не е инцидентно, евала ", разяснява фен на предаването, визирайки Мартин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР