Бизнесмен с инициали И.М., считан за близък до ръководни дейци

...
Бизнесмен с инициали И.М., считан за близък до ръководни дейци
Коментари Харесай

Бизнесмен лобирал за преизбирането на Кошлуков, бил удобен за партиите

Бизнесмен с букви И.М., считан за непосредствен до управителни дейци от Движение за права и свободи, направил съвещания с политическите сили, като излагал причини в интерес на Кошлуков. Бил диалогичен, през последната година от мандата спрял да се меси много-много в работата на дирекциите, нямало и мощен напън от партийни и управнически кръгове.

Говори се, че предприемачът И.М. от дълго време работил като сив кардинал в работата на националната левизия, а Кошлуков се съобразявал със препоръките му, даже в карови проект.

Най-странното в обстановката било незаинтересованото отношение на „ Продължаваме промяната “ по проблема с Кошлуков. Управляващите даже не изразили някаква позиция „ за “ или „ срещу “.

Аргумент в интерес на Кошлуков са мениджърските качества, които посочил, както и увеличените заплати на чиновниците. Затова нямало недоволства и митинги.

Припомняме, че членовете на Съвет за електронни медии дадоха доверието си за Кошлуков и сагата с новия общоприет шеф на Българска национална телевизия завърши.

Които управляваха до момента Българска национална телевизия, ще продължат за го вършат и отсега нататък. А и хората в малкия екран като че ли нямат огромни упоритости в професионално отношение. Гледат да им върви стажът и заплатите, разясниха водещи пред Фрог нюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР