Те ще се изправят в 12-руднов сблъсък, който ще определи

...
Те ще се изправят в 12-руднов сблъсък, който ще определи
Коментари Харесай

Тази нощ - Тайсън Фюри срещу Александър Усик. Преди битката Усик ...

Те ще се изправят в 12-руднов конфликт, който ще дефинира абсолютния първенец в тази категория, защото това ще бъде исторически дуел за сливане на всичките четири публични международни трофеи, пипе Sportal.

И двамата боксьори към момента не знаят усета на провалянето. Фюри има досега 34 победи от 35 мача, 24 от които с нокаут, и 1 тъждество. Усик пък е още по-безпощаден и е с актив от 21 победи от 21 мача, 14 от които с нокаут.

 
Любопитен миг преди мача бе от срещата им лице в лице. Всъщност тя не бе лице в лице, защото Фюри от самото начало по този начин и не погледна към противника си, който пък демострира забележително успокоение и хладнокръвие и не спря да търси погледа на съперника си.

 

Дълго време феновете на бокса се ядосваха от това, че има прекалено много федерации, като всяка от тях излъчва собствен първенец, само че те рядко се случва да премерят сили един против различен и по този начин и не може да бъде обределен един безспорен първенец. Е, това в този момент ще се промени.

 

В момента англичанинът държи пояса на Световния боксов съвет (WBC), до момента в който украинецът има тези на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова организация (WBO).

 

От на следващия ден обаче ще има единствено един първенец, а кой ще е той ще разберем след края на конфликта сред тези двама боксьори.

The Independent оповестява, че общият хонорар на боксьорите е 150 милиона $ и включва уговорка, която изисква от Фюри да подари 1 милион паунда (приблизително 1,25 милиона долара) на Украйна.

 

Усик се появи във вишиванка с портрет на героя Александър Мациевски

 

Украинският боксьор облече с портрет на Защитника на церемонията по претеглянето преди дуела с Тайсън Фюри, съобщи.

“Слава на Украйна – за такива думи ти получи патрон и те няма, само че паметта е безконечна, войнико, ти притисна враговете за Родината. Ти сподели силата, силата на ЗСУ – да, популярност на Герои, а на теб в парадайса ”, тези редове Александър Усик посвети на Александър Мациевски.

 

Александър Мациевски бе украински боец, който съветските войски брутално гръмнаха в плен поради смелостта да произнесе да признесе думите " Слава на Украйна ". Той е бил войник от 163-ти батальон на 119-та обособена бригада на войските на Черниговска област, заяви УНИАН.

На 30 декември 2022 година Мациевски и още четирима военни са се присъединили в борба с превъзхождащи ги сили на съперника в покрайнините на Соледар, край Бахмут.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР