Бизнес дамата Ваня Червенкова застава твърдо зад пловдивския лекар д-р

...
Бизнес дамата Ваня Червенкова застава твърдо зад пловдивския лекар д-р
Коментари Харесай

Въоръжени крадци три пъти тършуват дома на Ваня Червенкова

Бизнес дамата Ваня Червенкова застава твърдо зад пловдивския доктор доктор Иван Димитров, който гръмна Жоро Плъха в парцела си, разбра HotArena.

И посредством обществените мрежи, и посредством националните малките екрани тя не стопира да пази доктора, упрекнат за убийството на крадеца. Оказа се, че Червенкова има основателна причина да скача по този начин яростно против влизането с щурм – самата тя цели три пъти е ставала жертва на въоръжен обир, като последния път била в къщата дружно с щерка си, писа „ Шоу “.

През последните две години в дома на Ваня три пъти влизали въоръжени . При последното им „ посещение “ тя стояла 40 минути и следила по какъв начин работят. Не желала по никакъв метод да алармира, че си била у дома по време на взлома. Изпаднала в същински потрес при мисълта, че може да взе участие още веднъж в престрелка, без да знае дали ориста ще бъде толкоз благосклонна към нея както първия път.

Откраднали й пари и полезности, които намерили в дамската й чанта .

В подобен миг човек е под такова афектирано положение, аз не можех да звънна, аз не можех да отвръщам, бях вцепенена от смут “, споделя тя. Бизнесдамата не може да не помни датата 27 юли 2003 година, когато на извънредно многолюден пазар във Варна е простреляна с 6 патрона пред очите на 8-годишната си щерка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР