ОББ пуска на пазара нова дигитална услуга - предварително онлайн

...
ОББ пуска на пазара нова дигитална услуга - предварително онлайн
Коментари Харесай

Предварително онлайн одобрение на ипотечен кредит е новата дигитална услуга на ОББ

ОББ пуска на пазара нова цифрова услуга - авансово онлайн утвърждение на ипотечен заем. Тя е предопределена както за лицата, които стартират да търсят своя нов дом, по този начин и за тези, които към този момент са го избрали и желаят да получат финансиране за закупуването му.

Новата услуга съставлява скъсен отдалечен развой, който разрешава на клиентите когато и да е и на всяко място, стига да имат достъп до интернет, да започват процеса по кандидатстване за ипотечен заем.

" Всеки, който желае да знае какъв размер ипотечен заем би му отпуснала банката, към този момент може да получи отговор напълно цифрово и единствено с 5 елементарни стъпки. Новата ни услуга е налична на уеб страницата на ОББ и е отворена за всички жители. Процесът е оптимално олекотен, дизайнът е подсъзнателен, тъй че всеки да може да се оправи без съмнение. Вярвам, че клиентите ни ще оценят удобството, което им предлагаме по техния път към новия им дом ", споделя Ани Ангелова, член на Кънтри тийма на KBC Group за България и изпълнителен шеф " Банкиране на дребно " на ОББ.
 Снимка 665156
Източник:

Новата услуга е налична на уеб страницата на ОББ, в подстраницата за ипотечно кредитиране. Кандидатстващото лице би трябвало да уточни мечтаната сума и период на заема и да попълни къса, и интуитивна апликационна форма в пет стъпки. През цялото време на попълването получава информация за своя напредък, както и опция да я прегледа и да направи корекции. Следващата стъпка е да подпише своето онлайн искане с електронен автограф, а в случай че няма подобен, ОББ предлага подпомагане за приемането му. Веднага по-късно в банката започва развой по осъществяване на кредитна оценка в действително време. Предварителното онлайн утвърждение важи два месеца от датата на издаването му и разрешава на клиента бързо, елементарно и комфортно да направи първата крачка към своя желан дом.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР