Бившият здравен министър проф. съзря умисъл в хоспитализацията на настоящия

...
Бившият здравен министър проф. съзря умисъл в хоспитализацията на настоящия
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Кацаров съзнателно е хоспитализиран, за да не плати скъпоструващи изследвания

Бившият здравен министър проф. съзря предумисъл в хоспитализацията на сегашния длъжностен здравен министър Стойчо Кацаров в „ Пирогов “. В обява във „ Facebook “ Ангелов написа, че с цел да бъде признат в незабавната болница, Кацаров е подписвал документи и го е направил умишлено.

„ Сега обаче жителят Кацаров, към този момент длъжностен министър на опазването на здравето, играе ролята на изумен, сюрпризиран, преди малко откриващ, че е бил приет в болница. Твърди, че лекарите, които изнесоха на плещите си цялата Коронавирус рецесия, са се облагодетелствали от неговата хоспитализация “, написа Ангелов.
 И здравният министър имал подправена епикриза за цироза от Пирогов И здравният министър имал подправена епикриза за цироза от " Пирогов "
" Имам епикриза от " Пирогов “ за тежка декомпенсирана чернодробна цироза. Никога не съм имал чернодробно заболяване “. Това об...

По думите му само Кацаров е миропомазан. „ Не е ли необичайно за какво в този момент служебният здравен министър Кацаров си „ напомни “ за тази хоспитализация. Дали не е подвел лекуващите си лекари, с цел да бъде приет в болница (с цел безвъзмездни изследвания) и дали през днешния ден не употребява това си укоримо деяние, с цел да изясни държанието си по отношение на управлението на „ Пирогов “, пита Ангелов.

Бившият здравен министър пита Кацаров какъв брой костват проучванията му и дали е подписал персонално всички документи за хоспитализацията си. „ И още един въпрос към президента Радев: може ли човек, източил умишлено и за персонално облагодетелстване НЗОК, да оглавява в този момент министерството на опазването на здравето? “, приключва Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР