Бившият защитник на ЦСКА и националния отбор Росен Кирилов направи

...
Бившият защитник на ЦСКА и националния отбор Росен Кирилов направи
Коментари Харесай

Росен Кирилов: ЦСКА се поизложи в последните мачове

Бившият бранител на ЦСКА и националния тим Росен Кирилов направи къс разбор на полусезона на отбора на Нестор Ел Маестро. 50-годишният експерт отличи Тобиас Хайнц и Християн Петров от " алените " и не спести рецензиите си към Матиас Фаетон.

" Донякъде съумяха да оправдаят упованията. За страдание в последните мачове се поизложиха. В последната среща с Лудогорец не заслужаваха да изгубят. Очаквах да се показват по-добре, тъй като това беше последната среща на " Армията ". Щеше да е хубаво да зарадват почитателите, които препълниха стадиона. Не бяха на равнище в този дуел.

В Европа тимът се показа едва. Според мен беше вярна промяната в оня миг на Саша Илич. В началото при Ел Маестро имаше усъвършенстване - остарелият треньор беше заменен и имаше подтик. В последните мачове отново влязоха за жалост в познатото русло. Като най-силен мач бих определил този с Локомотив (Пловдив). Най-слаб мач беше може би този с Лудогорец в Разград и загубата с 0:3.

Ако би трябвало да разпознаваем някого, това може би е Тобиас Хайнц. Той държеше обичайно равнище. Християн Петров също може да го похвалим. Момчето се старае доста и държи положително равнище за централен бранител. В нападателен проект също е постоянен. Определено повече се очакваше от Матиас Фаетон, представянето му за мен е незадоволително ", сподели Росен Кирилов пред " Мач Телеграф ".

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР