Бившият защитник на ЦСКА и настоящ помощник-треньор на Царско село

...
Бившият защитник на ЦСКА и настоящ помощник-треньор на Царско село
Коментари Харесай

Валентин Илиев: С назначението на Любо Пенев става доста интересно

Бившият бранител на ЦСКА и сегашен помощник-треньор на Царско село Валентин Илиев показа упованията си за идния довечера полуфинал на " Армията ".

" С назначението на Любо Пенев става много забавно. Ако в един дуел може да се случи всичко, в два мача би трябвало класа! И вярна подготовка. Но това са неща, които Любо Пенев ги знае чудесно. Като реализатори ЦСКА има много положителни футболисти, които могат да наклонят везните в негова изгода. Много значима роля ще изиграе желанието за победа. Ако на мен ми ставаше Любо треньор, сигурно това щеше да е извънредно мотивиращо и положително за настройката ми ", показа някогашният защитник на " алените ".

" Любо Пенев не мисли ден за ден или мач за мач. Той постоянно има някаква по-дългосрочна концепция за работа. Според мен отиде в ЦСКА за нещо дълготрайно - и се надявам да го получи, тъй като Любо е сериозен човек, сериозен треньор, страховит експерт и перфекционист. Аз персонално одобрявам хора като него и точно по тази причина споделям, че не мисля, че се е подготвил единствено за идния мач или два. Според мен неговите цели, тактика и философия за развиването на тима и даже клуба са доста по-високи и съществени ", добави Валентин Илиев, представен от " Тема спорт ".

" Обстановката му е позната, само че въпреки всичко ще му би трябвало някакво време, до момента в който опознае в елементи качествата на футболистите. Тук въпросът е какъв брой бързо ще се получи този развой ", сподели още той и означи, че е бил сюрпризиран от промяната на Бруно Акрапович.

" Знаете добре максимата, че който дава парите, той поръчва музиката. Аз считам, че Бруно Акрапович е добър експерт. Не знам каква е повода за раздялата, не съм в кухнята на клуба, само че един тим не се гради за шест месеца ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР