Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че бившият

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че бившият
Коментари Харесай

Приятел на Бербатов: Манчестър Юнайтед е развалина!

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра съобщи, че някогашният му тим е " руина " след провалянето с 1:6 от Тотнъм на " Олд Трафорд ".

Близкият другар на Димитър Бербатов, който игра за " алените дяволи " сред 2006 и 2014 година и завоюва девет трофея, симпатизира на мениджъра Оле Гунар Солскяер, който не съумя да осъществя трансферните си цели, и сложи под въпрос ролята на борда в годините след напускането на Алекс Фъргюсън през 2013 година

" Аз съм положителен човек, само че в никакъв случай не желая да приказвам за Юнайтед, тъй като всякога, когато казвате истината, това може да навреди. Страстен съм и обичам клуба. Знам, че би трябвало да имате някакъв филтър, когато говорите по малкия екран, само че това е руина.

Чувствам се печален за притежателя... Какво ще кажете за управителния съвет? От какъв брой години е напуснал Фъргюсън? Колко мениджъри са уволнени? ", съобщи Евра пред " Sky Sports ".

" Не знаем, тъй като той желае играчи като Санчо, само че те не дават отговор на точната цена. Какво се случва с моя клуб? Наистина съм прочувствен. Не разпространявам насилието, само че доста хора се нуждаят от добър пестник в този клуб сега ", сподели още французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР